arrow_drop_up arrow_drop_down

Individuele relatietherapie

(Alvast) in je eentje wijzer worden!

Ruimte, rust, inzicht en alternatieven vinden.

Individueel werk: versterk jouw aandeel aan de relatie

De liefde lijkt heel simpel, maar jij zit met "Ja, hoe dan?"-vragen die je opgelost wilt zien. Je vermoedt dat je voor de verbetering van jouw liefdesrelatie(s), vooral eerst bij jezelf zult moeten/ willen beginnen. En ik? Ik houd van dit soort vragen en ben klaar voor jouw individuele relatietherapie!


Veel voorkomende onderwerpen tijdens individuele relatietherapie:

 • Je draait vast in je eigen (destructieve) patronen en wilt eruit
 • Je voelt je somber, eenzaam, opgesloten of 'op je huid gezeten': Corona is jouw drama
 • Je bent vrijgezel en wilt een liefde
 • Je partner wilt niet mee naar relatietherapie, maar jij wilt verder
 • Je bent vreemdgegaan en weet dat je vooral zelf iets te leren hebt
 • Je hebt een normaal verstand, maar snapt niet wat er in jouw relatie gebeurt


Is er een ander onderwerp waarover je gesprekken wilt voeren en vraag je je af of ik daarmee uit de voeten kan? Bel me dan op 0648973343, stuur een Voice-bericht via Whatsapp of laat je vraag achter via de contactpagina."Ik vroeg mij vooral af: "ja, maar HOE dan?" Dankjewel. Ik heb mijn antwoord."

Jij wilt...

... in je eentje (alvast) wijzer worden 👍en hebt individuele inzichten of nieuw gedrag nodig:

 • Om samen verder te komen
 • Om zelf verder te komen in de relatie
 • Om jouw eigen 'Ja, hoe dan?!'-vragen te beantwoorden
 • Om te begrijpen waarom liefdesrelaties voor jou (tot nu toe) ingewikkeld waren en wat je er aan kunt veranderen

Jouw leervraag...

Sommige mensen weten heel precies wat ze willen leren, anderen weten dat ze een probleem hebben waar ze vanaf willen. Beide zijn prima.

Wat krijg je?

☞ Mij, als jouw persoonlijke coach 😊🥳

☞ 1:1 sessies van een uur, zodat je begrip, inzicht, verbinding, ruimte en duidelijkheid in jullie patronen kunnen vinden

☞ Als je dat wilt: 'huiswerk' voor tussen de sessies

☞ Keuze tussen face-to-face en online sessies

Een man schrijft me...
"Mijn vrouw houdt veel van mij en ik van haar. We zijn hands-on mensen en ons motto is: niet zeuren en accepteren wat het leven is. Maar de laatste maanden voel ik me steeds slechter. Ons motto, onze ontwijk-strategie, zit me in de weg. Het werkt niet meer voor mij.
Nu zou ik zou heel graag samen met mijn vrouw naar je toekomen, maar ze vindt het, net als ik, doodeng om over gevoelens te praten. Ik kan echter niet langer wachten en wil alvast starten met coaching: ik moet mijzelf en mijn gevoel leren kennen. Ik kom daarom graag alleen en hoop dat mijn vrouw, op termijn, met me mee wilt komen. Is dat oké?"

... en ik antwoord:
"Zeker weten is dat oké. Je bent van harte welkom."

Opmerkelijk aan mijn manier van werken

Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag

Psychologen en hulpverleners ontvangen tot wel 9 klanten per dag. Ik heb daar diep respect voor en tegelijkertijd ben ik super blij dat ik andere keuzes kan maken: ik ben vrijgevestigd, werk niet met verzekeraars en bepaal daardoor mijn eigen kwaliteitsniveau!

Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag, zodat ik jou mijn beste aandacht, input en frisse energie kan geven.

Je bent zelf eigenaar, daarom geen dossier

Jullie vraagstuk is privé en wordt daarom niet 'vastgelegd' in een dossier, ik maak geen aantekeningen. Tijdens de sessies werken we met een 'leerflap' waarop eventuele aantekeningen gemaakt kunnen worden. Deze 'leerflap' blijft van jullie en na afloop van een traject of periode, gaat dit betekenisvolle document met jullie mee naar huis. Daarna bewaar ik alleen nog maar naam, contactgegevens en de waardevolle herinneringen aan onze samenwerking.

Heldere werkregels, bijvoorbeeld: 'niets is gek'

De wijzen in het Oosten zeiden het 5000 jaar geleden al: “kijk naar jezelf met nieuwsgierigheid en mildheid, zodat je de ruimte hebt om écht onderzoek te doen en kunt groeien”. Daarom is een van mijn werkregels: niets is gek.
Dat geldt dus ook voor relatietherapie, waarin gevoelens van schuld, schaamte, jaloezie en angsten, veel voorkomend zijn.

1001 Redenen om jouw eigen ruimte te ontdekken!

Tijdens relatietherapie werk je 'aan de relatie', maar soms heb je individuele inzichten of nieuw gedrag nodig om verder te komen in de liefde. Met "individuele relatietherapie" maakt je hier tijd en ruimte voor, zodat je goed voor jezelf en jouw relaties zorgt.

Losse gesprekken

€ 118,-
Inclusief btw
 • 1 losse sessie van een uur
 • Per keer besluiten of jullie verder willen gaan

Ruimte en overzicht

€ 495,-
Inclusief btw

Vervolggesprekken € 99,- per sessie

 • 5 sessies van een uur
 • 10/12 weken verdiepen
 • Ruim tijd voor iedere fase van leren: kennismaken, vraag-verheldering, bewustwording, patroonherkenning, oefenen en verdiepen

Tijd verdiept

€ 728,-
Inclusief btw

Vervolggesprekken € 91,- per sessie

 • 8 sessies van een uur
 • 4/5 maanden steun, back-up en input van mij
 • Ruim tijd voor iedere fase van leren: kennismaken, vraag-verheldering, bewustwording, patroonherkenning, oefenen en verdiepen
 • Extra tijd voor het borgen van leerrendement in het dagelijkse leven

Let op: ik vind het belangrijk dat je een optimaal groeiresultaat zullen hebben en dat vraagt om een gezonde klik.

Na ons eerste gesprek (geen gratis intake), zullen we beide daarom nog eens nagaan of we met elkaar aan de slag te kunnen.

Bij wederzijds vertrouwen vervolgen we het traject zoals we hebben besproken. Wil je om welke reden dan ook niet verder met mij, dan is dit helemaal ok. Let op: de eerste bijeenkomst wordt altijd in rekening gebracht, ook als je besluit elders verder te leren.

Ik voel me erg alleen. Mijn vorige relatie heeft me heel veel schade opgeleverd. Ik zou graag een nieuwe liefde vinden, maar ik geloof dat ik eerst nog wat zelfstandig werk te verzetten heb.

Ik ben vreemdgegaan en hoewel mijn partner zich vooral afvraagt wat dit zegt over onze relatie, weet ik: dit zegt meer over mij. Over wat ik nog te leren heb en over mijn behoeftes.

Ik krijg mijn partner niet mee naar relatietherapie, maar voor mij is onze relatie nu niet goed genoeg. Ik wil mij bezinnen op wat dit voor mij betekent. Wat kan ik nog meer doen?

Start vandaag nog!

Je bent van harte welkom.