arrow_drop_up arrow_drop_down

Liefde is leerzaam en avontuurlijk

... en met inzicht en kennis van zaken is er zoveel meer uit te halen!

Relatietherapie Utrecht

Sanne in het kort

Ik ben Sanne Roks. Ik ben in 1981 geboren in Breda en woon nu alweer een hele tijd in Utrecht, samen met Martijn en twee grote honden. Het liefst banjer ik buiten, in de natuur.

Echt dol ben ik op mijn werk en ik wissel werken af met terras-hangen en vuurtje stoken (in mijn eigen tuin aan het water!). Ik houd van 'dingen leren', van ruimte zoeken en van nieuwe mogelijkheden vinden.

Werken als relatietherapeut en coach voelt voor mij zingevend. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een 'lerende wereld', waarin we op een gezonde manier met onszelf, met anderen en de aarde omgaan.

Mijn visie op liefde en wat ik iedereen toewens

Liefde is gezond. Liefde komt niet uit de lucht vallen. Liefde is een werkwoord. Hoogwaardige liefde kunnen vormgeven, vraagt om kennis en inzicht. Liefde gaat over contact kunnen maken met jezelf. Over weten hoe gezonde grenzen vormgegeven kunnen worden. Over de intimiteit en voeding die relaties ons kunnen bieden. En over seksualiteit die ons tot leven wekt.

Liefde is systemisch, kent fases en patronen. Iedereen weet er iets over en heeft er ervaring mee.

En toch: er wordt ons bar weinig uitgelegd over hoe we de liefde in ons leven, maximaal kunnen vormgeven.

Laat ik van zulke dingen nou altijd heel nieuwsgierig worden!

Tijdens vele jaren heb ik mij verdiept in liefde en ik deel mijn expertise graag met jou en jullie!

Booster relatie tijd voor elkaar

Waar ik van ♡

♡ Voor mijn dagstart trek ik minimaal 2 uur uit: maak een stevige bak filterkoffie, bereid de dag voor, doe mijn Chi-Kungs, fabriceer een slow-juice sap en wandel met de honden. Ik beleef hier zoveel plezier aan, dat ik er graag vroeger voor opsta.

♡ Vloggen en verhalen delen op Instagram vind ik leuk en is dagelijkse kost. Volg me!

♡ Mensen zijn natuur en het ritme van de natuur leeft ook in ons. Voor mij klopt dat: ik ben bewust bezig met het weer, met buiten zijn en met de seizoenen. Het voelt logisch om de maankalender te volgen en iedere Volle Maan vier ik daarom met een Vuurtje.

♡ Ik houd van de Liefde. (zelf)Liefde voedt je leven en lijf. Liefde in de relaties tussen mensen vind je altijd in een echte ontmoeting op de grens. Fenomenaal interessant.

Waar ik nog meer van houd

Wat anderen over me zeggen

"Sanne is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Door feedback en transparantie niet te schromen. Door te kijken en te voelen. Ze is betrokken, werkt divers en raakt op een natuurlijke wijze de kern."
"Typisch Sanne vind ik, dat ze altijd vragen blijft stellen en onderzoeken. Liefdevol gaat ze door waar anderen ophouden. Ik vind dat heerlijk, want ik weet dat ze niet stopt vóór iets 'goed' is."
"Sanne is een van de weinig pur sang ontwikkelaars die vanaf jongs af wist wat haar talent was: mensen ontwikkelen. Sneller, beter, scherper. Vanuit een volstrekt neutrale houding naar iemands huidige performance kijkend, daagt ze mensen uit meerdere stappen voorwaarts te zetten."
100%
Liefde voor mijn vak
100%
Nieuwsgierig naar jullie verhaal
100%
Ruimte in jullie vraagstuk