arrow_drop_up arrow_drop_down

Relatie booster

Vind elkaar terug in de natuur.

Met de wind in je bol en tijdens een gesprek bij het vuur.


quality time voor je relatie
"Ik mis je", zegt de man. "We doen te weinig leuke dingen en ik mis je."
Zonder vooraankondiging rollen de tranen over haar wangen.

Relatie-Booster

Zijn jullie op zoek naar hernieuwde kracht en voeding voor je relatie? Ik ben klaar voor jullie dag! Bij het onderhouden en verdiepen van een voedende, evenwichtige relatie, komt veel kijken. Daarom deel ik graag mijn vakkennis, zodat jullie weer samen kunnen doorgroeien. In mijn praktijk zie ik dat verwaarlozing van onze relaties, haast een vast onderdeel is van onze drukbezette levens. Dit deed me realiseren dat een Relatie-Booster, een moment waarop liefdevolle focus zeer aanwezig is, van grote toegevoegde waarde kon zijn. En waar beter, dan buiten in de natuur, samen aan een vuur, kun je beter dan ooit je verbinding hernieuwen?


Hoe ziet een Booster eruit?
Jullie stappen aan boord en varen, samen op het dek zittend, over de plassen. Even landen. Je gedachten door de wind laten wegwaaien. Je klaar maken om elkaar opnieuw te ontmoeten.
In overleg met jullie varen we wat langer of wat korter en 'landen' daarna bij een privétuin. Hier zullen we, als het fris is, vuur maken en is er lekkers om te eten en te drinken. Onder begeleiding van mij voeren we hier een verdiepend relatiegesprek, dat jullie verder brengt. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan een praktisch-dagelijks-leven-Plan: hoe zorgen jullie dat jullie jezelf, elkaar en de relatie weer gaan voeden? Als 'alles' gezegd en besproken is, stappen we op ons gemak weer aan boord. We varen nog een stukje en jullie worden afgezet bij de opstapplaats.

Zo werkt het

Via de mail zal ik jullie beide vragen om je bespreekpunten en wensen met me te delen.

Hoe ziet het eruit?

De Booster is buiten. Er zijn warmtekussens aanwezig en er is vuur in de tuin. Toch: neem bij frisse of regenachtige voorspellingen goede buitenkleding mee. Denk aan: wind- en waterdichte jas en laarzen.

Wat krijgen jullie?

Een boottocht, drankjes, hapjes, vuur, wind door je koppie, zwemvesten, een partnergesprek in een privétuin, regen, zon en natuurlijk het ontmoeten van je partner.

Het tarief van de Booster bedraagt € 995,- exclusief btw, dus €1203,95 inclusief btw. 

Elkaar terugvinden?